Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Jul 27th, 2019

Film – Zece oameni căutaţi – Ten Wanted Men (1954) Randolph Scott

poster Ten Wanted Men (1954)Ten Wanted Men aka Violent Men, western, film american, regia H. Bruce Humberstone.
În rolurile principale: Randolph Scott, Jocelyn Brando, Richard Boone.
Avocatul Adam Stewart si fiul sau Howie ajung in Ocatilla, un mic orasel din apropierea frontierei cu Mexicul, cu intentia de a se stabili acolo. John Stewart, fratele lui Adam este cel mai bogat fermier din regiune, iar venirea celor doi legata de dorinta acestuia ca in oras sa existe un avocat. Rivalul lui John este Wick Campbell, proprietarul barului din localitate. Acesta adoptase o tanara de origine mexicana(Maria Segura), punandu-si acum in cap sa se casatoreasca cu ea..

Caseta film Ten Wanted Men
Titlul original: Ten Wanted Men
Regia: H. Bruce Humberstone
Scenariul: Kenneth Gamet
Distributia: Randolph Scott (John Stewart), Jocelyn Brando (Corinne Michaels), Richard Boone (Wick Campbell), Alfonso Bedoya (Hermando), Donna Martell (Maria Segura), Skip Homeier (Howie Stewart), Clem Bevans (Tod Grinnel), Leo Gordon (Frank Scavo), Minor Watson (Jason Carr), Lester Matthews (Adam Stewart), Tom Powers (Henry Green), Dennis Weaver (Sheriff Clyde Gibbons), Lee Van Cleef (Al Drucker)
Durata: 80 minute
An: 1954
Gen: Romantic/Western

Filmul – Zece oameni căutaţi
..Ca sa scape de el, Maria se refugiaza la ferma lui John, intre ea si Howie incepand o relatie amoroasa. Dupa ce incearca, zadarnic, sa o recupereze Campbell se hotaraste sa se razbune pentru afront. El va angaja mai intai o banda de raufacatori condusa de Frank Scavo, apoi va intra in posesia fermei lui Tod Grinnel, un vecin de-al lui Stewart. Dupa ce Howie evadeaza din inchisoare(unde ajunsese dupa ce-l omorase pe unul din oamenii lui Scavo), iar tatal sau e omorat de Campbell conflictul va lua forma unor lupte de strada. (CinemaRx)

Zece oameni căutaţi – Ten Wanted Men (1954) subtitrat