Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Aug 19th, 2018

Film – Zeitgeist: Moving Forward (2011) Peter Joseph

Share This

Zeitgeist: Moving Forward

poster Zeitgeist Moving Forward (2011)Zeitgeist: Moving Forward, documentar, regia Peter Joseph.
În rolurile principale: Peter Joseph, Robert Sapolsky, Gabor Mate.
A treia parte din seria de filme documentare “Zeitgeist” propune un caz de tranzitie sociala si economica a paradigmei societatii monetare actuale care guverneaza societatea in lumea intreaga. Filmul propune in esenta un design social nou numit “Economie Bazata pe Resurse”, ce se doreste a fi o inlocuire a sistemului monetar actual bazat pe profit, competitie si indatorare perpetua, care este raspunzator de problemele cu care ne confruntam astazi: coruptie politica, saracie, boli, crime, somaj, razboi, violenta, poluarea mediului, exploatarea omului de catre om si altele..

Caseta film Zeitgeist: Moving Forward
Titlul original: Zeitgeist: Moving Forward
Regia: Peter Joseph
Scenariul: Peter Joseph
Distributia: Peter Joseph (Narrator / Animation Voices), Robert Sapolsky (Himself), Gabor Mate (Himself), Richard Wilkinson (Himself), James Gilligan (Himself), John McMurtry (Himself), Michael Ruppert (Himself), Max Keiser (Himself), Jacque Fresco (Himself), Adrian Bowyer (Himself)..
Durata: 161
An: 2011
Gen: Documentar

Filmul – Zeitgeist: Moving Forward
..Cele trei teme centrale ale filmului cuprind Comportamentul Uman, Economia Monetară și Aplicarea Metodei Stiintifice asupra sistemului social. Punerea împreună a acestor teme creează un model practic de înțelegere a paradigmei societatii actuale, de ce este esențială si urgentă tranziția spre o Economie Bazată pe Resurse, împreună cu o nouă abordare socio-umană si noi metode de gandire care ar rezolva problemele cu care se confruntă lumea de astăzi.

Zeitgeist: Moving Forward (2011) subtitrat