Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Jun 20th, 2018

Film – Zi după zi – Every Day (2018) Michael Sucsy

Zi după zi

poster Every Day (2018)Every Day, dramă romantică, film american, regia Michael Sucsy.
În rolurile principale: Angourie Rice, Justice Smith, Debby Ryan.
Filmul Every Day (2018) se bazează pe romanul Every Day, scris de David Levithan.

Caseta film Every Day
Titlul original: Every Day
Regia: Michael Sucsy
Scenariul: Jesse Andrews
Distributia: Angourie Rice (Rhiannon), Justice Smith (Justin), Jeni Ross (Amy), Lucas Jade Zumann (Nathan), Rory McDonald (David), Katie Douglas (Megan), Jacob Batalon (James), Ian Alexander (Vic), Sean Jones (George), Colin Ford (Xavier), Jake Sim (Michael), Nicole Law (Kelsea), Karena Evans (Hannah), Owen Teague (Alexander), Hannah Richardson (Katie), Taveeta Szymanowicz (Ashley – Uncredited)
Durata: 97 minute
An: 2018
Gen: Drama/Fantezie/Romantic

Filmul – Zi după zi
Povestea lui Rhiannon, o adolescentă de 16 ani care se îndrăgostește de o entitate misterioasă, pe nume “A”, care ocupă involuntar, dar inevitabil, în fiecare zi, corpul unui alt adolescent. Simțind că între ei se stabilește o legătură incredibil de puternică, Rhiannon și A se străduiesc să se regăsească în fiecare zi, fără să știe ce sau pe cine va aduce ziua următoare. Cu cât cei doi se îndrăgostesc mai tare unul de celălalt, cu atât mai mult consecințele acestei iubiri în care la fiecare 24 de ore partenerul este altcineva (și totuși același), apasă mai tare asupra lor, obligându-i pe Rhiannon și A să ia cea mai grea decizie din viața lor.

Zi după zi – Every Day (2018) subtitrat

Server 1
Server 2