Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Mar 14th, 2020

Film – Ziua Independenţei: Renaşterea – Independence Day: Resurgence (2016)

poster Independence Day Resurgence (2016)Independence Day: Resurgence, SF, film american, regia Roland Emmerich.
În rolurile principale: Liam Hemsworth, Jeff Goldblum, Bill Pullman.
La douăzeci de ani de la prima invazie extraterestră o nouă amenințare mai puternică vine spre Pământ cu o navă și mai mare. De data asta întreaga planetă este protejată de Earth Space Defensie (ESD) care folosește și tehnologie extraterestră..

Caseta film Independence Day: Resurgence
Titlul original: Independence Day: Resurgence
Regia: Roland Emmerich
Scenariul: Nicolas Wright, James A. Woods, Dean Devlin, Roland Emmerich, James Vanderbilt
Distributia: Liam Hemsworth (Jake Morrison), Jeff Goldblum (David Levinson), Jessie T. Usher (Dylan Hiller), Bill Pullman (President Whitmore), Maika Monroe (Patricia Whitmore), Sela Ward (President Lanford), William Fichtner (General Adams), Judd Hirsch (Julius Levinson)..
Durata: 120 minute
An: 2016
Gen: Actiune/Aventura/SF

Filmul – Ziua Independentei: Renasterea
După ce Ziua Independenței a redefinit genul filmului eveniment, următorul capitol oferă un spectacol global la scară inimaginabilă. Folosind tehnologie extraterestră recuperată, națiunile de pe Pământ au colaborat la un proiect de apărare imens pentru protejarea planetei. Însă nimic nu ne poate pregăti pentru forța avansată și fără precedent a extratereștrilor. Numai ingenuitatea câtorva bărbați și femei curajoși poate salva lumea noastră de la dispariție.

Ziua Independenţei: Renaşterea – Independence Day: Resurgence (2016)

Server 1
Server 2