Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Mar 9th, 2021

Fiul lui Zorro – The Son of Zorro- Il figlio di Zorro (1973)

poster Il figlio di Zorro (1973)Il figlio di Zorro, aventură western, film italian, regia Gianfranco Baldanello.
În rolurile principale: Alberto Dell’Acqua, William Berger, Fernando Sancho.

Fernando Sancho este colonelul Michel Leblanche, ofițer militar în timpul conducerii lui Maximilian în Mexic și are o listă tot mai mare de probleme.
Tocmai a pierdut câțiva prizonieri grație intervenției lui Zorro. Are un căpitan care continuă să promită că îl va captura pe Zorro, dar nu reușește să-și îndeplinească promisiunea..

Caseta film Il figlio di Zorro
Titlul original: Il figlio di Zorro
Titlul alternativ: El hijo del Zorro / Man with the Golden Winchester / The Son of Zorro
Regia: Gianfranco Baldanello
Scenariul: Arpad DeRiso
Distributia: Alberto Dell’Acqua (Don Rocardo Villaverde (Zorro), Fernando Sancho (Col. Michel Leblanche), Elisa Ramírez (Conchita Herrera), William Berger (Mathi(Boyd), George Wang (Pedro Garincha), Dada Gallotti (Mathilde Leblanche), Franco Fantasia (Captain François Bardeau), Marina Malfatti (Mathilda)
Durata: 86 minute
An: 1973
Gen: Aventura/Western

Filmul – Fiul lui Zorro
.. Cineva încearcă să transporte arme de contrabandă către liderii revoluționari din zonă. Și dacă acest lucru nu este suficient, un prieten bogat pe nume Don Ricardo de Villaverde seduce fiecare fată drăguță care i vine în cale, ridicând și mai mult țăranii. Ceea ce Leblanche nu știe este că Don Ricardo și Zorro sunt una și aceeași persoană care în Dona Conchita Herrera, fiica unui revoluționar ucis, găsește un motiv minunat pentru a-și dubla eforturile de a ajuta revoluția.

The Son of Zorro – Il figlio di Zorro (1973)