Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Apr 23rd, 2010

Ice Age 2: The Meltdown (2006) – traducere ro – desene animate

Ice Age 2: The Meltdown (2006) – traducere ro – desene animate
Epoca de Gheata 2: Dezghetul – un film de desene animate plin de aventuri spectaculoase .
Filmul Ice Age2 pe care il veti vedea aici are traducere in limba romana.
———————————
Manny, Sid, Diego si Scrat isi continua aventurile in Epoca de Gheata. Noi peripetii ii asteapta ca urmare a dezghetului. Topirea ghetii dezvaluie o lume noua , mai prietenoasa dar si plina de surprize…

O viata normala este ceea ce si-au dorit toate animalele din vale. Intre ele, si Manny. Pentru Manny, mamutul, a sosit momentul mult asteptat si foarte important din viata sa: intemeierea unei familii. Dar, apare o problema : Manny nu-si gaseste partenera pentru ca in vale alti mamuti nu mai sunt. Sa fie el, oare, singurul supravietuitor? Unde sunt ceilalti mamuti?
Problema se rezolva insa cand Manny se intalneste cu Ellie, ultima femela mamut de pe pamant. Dar, vai, cei doi nu se sufera !
Si, colac peste pupaza, la orizont apar noi necazuri: inundatiile . Vine dezastrul ! Toata suflarea trebuie sa se retraga din calea vijeliei acvatice . Singura scapare ar fi ca animalele sa ajunga in partea cealalta a văii.
Incepe acum lupta pentru supravietuire. Salvarea din fata urgiei, dezvaluie si un alt aspect important al vietii in comunitate: sacrificiul de sine si renuntarea la micile certuri si neintelegeri in favoarea salvarii prietenilor aflati la ananghie !
Vedeti filmul si aflati ce s-a intamplat cu animalele din vale . Aflati si cine este Scrat .
———————————

 


vedeti in player desene animate IceAge2

 

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.