Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Aug 3rd, 2010

Mr Bean Incurcaturi cu Mr Bean ep.5 comedie

La dentist – La picnic

mr. bean la dentist ep5 Mr. Bean a dormit linisit uitand ca a doua zi avea programare la dentist. Nu-i nimic, el are un mod special de a depasi orice situatie limita.
Aici intervine inventivitatea sa si, pentru ca veni vorba, nu inventivitatea ar fi hopul de trecut ci filmul in sine care nu dispune de suficiente extensii pentru a-l captiva pe spectator, asa ca, mister Bean tace si face…
Dialogul filmului abia daca 5-6 linii, dar ce s-ar putea comenta la vreau sa conduc masina fara sa-i ating volanul cu mainile, pentru ca am cu ele alta treaba mai importanta .
Acum, revenind la dentisti, sa stiti ca au si ei limitele lor: nu le place sa fie injectati cu analgezic. Si desi le place sa conduca ei actiunea, unii dentisti se dau batuti cand il intalnesc pe domnul Bean…
Dar asta nu e tot !

Caseta film
Scenariu: Robin Driscoll, Richard Curtis si Rowan Atkinson
Distributie:  Rowan Atkinson, Richard Wilson (dentistul), Caroline Quentin (agent de circulatie), Sam Mead (scolarul), Christine Ellerbeck (mama),  Bridget  Brammall, Hugo Mendez, Nathan Lewis.

vedeti in player film Mr. Bean