Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Jun 15th, 2021

Godzilla vs. Kong (2021) Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brown

poster Godzilla vs. Kong (2021)Godzilla vs. Kong, SF thriller, film american, regia Adam Wingard.
În rolurile principale: Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall.

Filmul Godzilla vs. Kong (2021) este o continuare a filmelor Godzilla: King of the Monsters (2019) și Kong: Skull Island (2017) și al patrulea din seria MonsterVerse (Legendary Entertainment). Este al 36-lea film din franciza Godzilla.

Caseta film Godzilla vs. Kong
Titlul original: Godzilla vs. Kong
Regia: Adam Wingard
Scenariul: Eric Pearson, Max Borenstein
Distributia: Alexander Skarsgård (Dr. Nathan Lind), Millie Bobby Brown (Madison Russell), Rebecca Hall (Dr. Ilene Andrews), Brian Tyree Henry (Bernie Hayes), Shun Oguri (Ren Serizawa), Eiza González (Maia Simmons), Julian Dennison (Josh Valentine), Lance Reddick (Guillermin)..
Durata: 113 minute
An: 2021
Gen: Actiune/SF/Thriller

Filmul – Godzilla vs. Kong
Legendele se ciocnesc în „Godzilla vs. Kong”, în timp ce acești adversari mitici se întâlnesc într-o bătălie spectaculoasă pentru secole, cu soarta lumii atârnând în echilibru. Kong și protectorii săi întreprind o călătorie periculoasă pentru a-și găsi adevărata casă. Alături de ei se află și Jia, o tânără orfană cu care uriașa gorilă a format o legătură unică și puternică. Dar aceştia se găsesc în mod neașteptat în calea unei Godzilla furioase care distruge tot ce-i iese în cale. Ciocnirea epică dintre cei doi titani – instigată de forțe nevăzute – este doar începutul misterului care se află adânc în miezul Pământului.

Godzilla vs. Kong (2021)