Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Apr 15th, 2010

Plus si Elefampii Pooh’s Heffalump Movie 2005 – film de animatie

plus si elefampii Pluş si Elefampii Pooh's Heffalump Movie 2005 – film de animatie
 Pooh's Heffalump Movie – Disney, 2005 – Padurea celor 100 de acri, padurea magica. Acest film are coloana sonora tradusa in limba romana.
Viata bate filmul, iar filmul de animatie bate tot !
———–
Majoritatea copiilor au auzit cate ceva despre elefanti. Unii chiar i-au si vazut la televizor sau la gradina zoologica, dar pun pariu ca nimeni n-a vazut un Elefamp. De fapt ce-i aia un elefamp? Nu va osteniti sa-l cautati in dictionare, nu-i intrebati pe parinti pentru ca nici ei nu vor cunoaste raspunsul.

Intrebati-l pe iepuras, el stie tot!
Plus, purcelus, tigru, iepuras toti se intreaba ce e un elefamp: paai, sa vedem…iepurasul stie:"Are ochi fiorosi si o coada la fel, iar labele-au gheare; are aripi pe spate si susul in jos – ba josul e-n sus…e-nalt cat un pom si sigur nu-i om, are trei coarne-n sus"…
 
Pentru filmul de animatie "Pooh's Heffalump" peste 900 de copii, in majoritate actori, au dat teste de voce in S.U.A pentru vocea lui Lumpy. Curand dupa aceea auditiile s-au tinut in Marea Briatnie. In Acea zi a fost gasita vocea pentru Lumpy in persoana unui baietel de 5 ani Kyle Stanger, care nu mai avusese de-a face cu actoria.
———–
Caseta tehnica film Pooh's Heffalump Movie
Regia: Frank Nissen
Scenariu: Brian Hohlfeld, Evan Spiliotopoulos
Actori:
Jim Cummings…Winnie the Pooh / Tigger (voce)
John Fiedler…Piglet (voce)
Nikita Hopkins…Roo (voce)
Kath Soucie…Kanga (voce)
Ken Sansom…Rabbit (voce)
Peter Cullen…Eeyore (voce)
Brenda Blethyn…Mama Heffalump (voce)
Kyle Stanger…Lumpy (voce)
———–

Descriere film:
Zilele curgeau linistite in "Padurea celor o suta de acri". Ziua la joaca, noaptea la somn. Dar, un sunet nemaiauzit razbatu dintre copaci… Toti prietenii dau fuga la iepuras sa-l intrebe ce-i ? Ei bine, era vorba despre un "elefamp" . Au hotarat sa puna capcape in padure pentru a-l captura pe elefamp. Insa, intamplator, Ruf il descopera pe Lumpy, un micut elefamp si afla ca elefampii sunt de fapt prietenosi si jucausi.
Lumpy se intristeaza cand nu-si mai gaseste mama, iar Roo il aduce la el acasa s-o cunoasca pe mama sa, Kanga. Iepuras, tigrul si ceilalti il cred pe Lumpy dusman si vor sa-l lege. Speriat Lumpy fuge, dar cade intr-o capcana. Auzindu-i strigatele, mama sa ii sare in ajutor. Intre timp Roo cade intr-o groapa periculoasa plina de copaci prabusiti. Mama lui Lumpy il salveaza pe Roo…

vedeti filmul Plus si Elefampii aici in player – tradus in limba romana

end

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.