Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Sep 7th, 2010

Spatiul Secret Illuminati – vedeti film documentar

Share This

Spatiul secret

 

poster secret space Titlul original al filmului: Secret Space (Illuminati Conquest of Space)
Un lung metraj documentar care expune informatii ascunse de NASA, şi legăturile organizaţiei "Iluminatilor", o reţea de societăţi secrete.
Cronicile SECRET SPACE arata a modul în care familiile secrete americane "Illuminati" încearcă să domine planeta Pamant prin intermediul controlului Spaţial …
Spatiul Secret – Illuminati este cel mai important film despre contacte străine şi control asupra omenirii făcut vreodată.
"SECRET SPACE te duce adânc în interiorul ocult al lumii intunecate a Germaniei naziste, si dezvaluie cazuri în care evreii şi luptători din ex-Rezistenţa franceză au fost folositi ca sclavi pentru a dezvolta arme cu raza mare de actiune, cum ar fi V2 şi V1" Doodlebug "- precursoarele rachetelor de croazieră de astăzi.
Se va explica si demonstra cum ex-SS nazisti au fost adusi de C.I.A. in America si cum au devenit acestia persoane de prim rang in NASA.
-De ce a falsificat NASA în mod repetat imaginile si fotografiile lunare?
-De ce a înscenat NASA expeditii lunare ce nu au avut loc?
-Nazisti, Masoni, Aliante secrete, America, NASA.

vedeti aici documentar Spatiul Secret – Iluminati