Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Nov 6th, 2021

Spectacol la Crazy Horse, Paris cu Dita Von Teese – Crazy Horse, Paris with Dita Von Teese (2009)

Share This
Tags

poster Crazy Horse, Paris with Dita Von Teese (2009) 2Crazy Horse, Paris with Dita Von Teese, spectacol de cabaret.
În rolurile principale: Dita Von Teese, Alexa Phocéa, Azy Nénuphar.

Dita Von Teese (născută Heather Renée Sweet, pe 28 septembrie 1972, în Rochester, Michigan, ca Heather Renée Sweet) este o actriță americană reprezentată a dansului numit “new burlesque”. Ea a devenit cunoscută prin căsătoria cu Marilyn Manson care a durat din 2005 până în 2007.

Caseta film Crazy Horse, Paris with Dita Von Teese
Titlul original: Crazy Horse, Paris with Dita Von Teese
Regia: N/A
Scenariul: N/A
Distributia: Dita Von Teese, Alexa Phocéa, Azy Nénuphar, Baby Light, Bagira, Lada Nikol’skenia, Liv Menot, Daizy Blu, Diva Novita, Fiamma Rosa, Hannah Shashana, Jade Or, Linda de Oro, Loa Vahina..
Durata: 56 minute
An: 2009
Gen: Muzical

Filmul – Crazy Horse, Paris cu Dita Von Teese
poster Crazy Horse, Paris with Dita Von Teese (2009) 1

 

Dita Von Teese, regina internațională a burlescului, își aduce stilul unic în renumitul Crazy Horse din Paris pentru un spectacol senzual palpitant.

Inaugurând o nouă tradiție a spectacolelor cu invitați, Dita Von Teese, regina burlescului, a cântat la faimosul cabaret Crazy Horse Paris în octombrie 2006. Pentru a sărbători frumusețea formei feminine, Dita Von Teese a revenit în legendarul cabaret în februarie 2009 pentru încă un spectacol ultra-chic, hiper-glamour, înconjurată de dansatoare talentate, frumoase, statuare și senzuale ale Crazy Horse Paris. Compus din acte de reper și creații noi-nouțe, Dita’s Crazy Show aduce un omagiu femeilor și feminității, captivând imaginația a milioane de spectatori.

Crazy Horse, Paris with Dita Von Teese (2009)