Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Jul 31st, 2010

Vedeti desen animat Legenda celor 3 copaci-The legend of the 3 trees

Vedeti aici filmul de animatie Legenda celor 3 copaci-The legend of the 3 trees , dublat cu text in limba romana . Legenda celor trei copaci , este un basm popular animat ; povestea a trei copaci diferiti: un stejar , un maslin si un pin . Povestea prezinta rolul pe care acesti copaci l-au jucat in viata lui Iisus . Fiecare copac are povestea sa particulara , care pe parcursul derularii povestii se va impleti cu aceea a lui Iisus Hristos . Filmul contine multe invataminte adresate mai ales tinerilor . Povestea este , de la inceput pana la sfarsit, total captivanta ! Calitatea animatiei este ireprosabila .

Filmul Legenda celor 3 copaci, are traducere in limba romana. Pentru a vedea filmul pe tot ecranul : dublu clic in player; pentru a reveni : apasati tasta ‘escape’ . 

Vedeti aici fimul de animatie "Legenda celor 3 copaci"

Inauntrul fiecaruia , Dumnezeu a plantat seminte , pentru viata noastra impreuna cu El , daca alegem in inima noastra sa ne incredem si sa credem in Mantuitorul !

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.